Reproducties foto’s en kaarten

Hieronder vindt u de verzamelobjecten die onder de categorie “Reproducties foto’s en kaarten” vallen, als u op een afbeelding klikt, zult u een grotere uitvoering zien met daar onder een bijschrift.

Map, waarin 21 reproducties van authentieke foto’s en kaarten zitten. Op deze map staat “22 Reproducties van authentieke foto’s en kaarten, aangeboden door Catering & Partyservice Ab Hurkmans, maar er zijn maar 21 stuks toegevoegd.
In deze map bevindt zicht:  6 repdoducties met daarop het gezicht van Slot Loevestijn/Hugo de Groot — 1 kaart van Woudrichem (Worckum) — 1 Namen der Straeten en Editie der Stadt Rotterdam — 4 tekeningen/foto’s van Woudrichem (Workum) — Algemeen Plan van Het Bergsche Veld — 2 kaarten van Zuid-Holland — 1 kaart met daarop de kerk in Woudrichem, t’ huis te Meeuwen en het huis te Hinten — Kaart waarop het eiland Feyen Noort te zien is — Kaart van Delfshaven — Een kadastrale kaart uit Rotterdam, ten bate van de verkoop van erven — Kaart van de omgeving Rotterdam, waarop Schiedam en Koedood te zien zijn.

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten