Video’s

4e TLO Race, april 2010.
Zaterdag 24 april 2010, opname van de 4e de TLO-race, Teer- Lijnolie en Ouwe klare race, is een spectaculaire roei- en zeilwedstrijd voor vissersboten op de rivier de Merwede en de Afgedamde Maas.

11e Visserijdagen Woudrichem, augustus 2010.
Zaterdag 28 augustus 2010, Opname tijdens de visserijdagen, er werd met behulp van de Galg gevist in de afgedamde Maas en niet zonder succes.
Vroeger werd op de rivier gevist met een Galg, een groot vlot door een sleepboot werd getrokken. Hierbij werd de zegen met behulp van een in een sleuf van het vlot hangende houten constructie (de galg) binnengehaald.

Hervormde Kerk Woudrichem, april 2013.
Zaterdag 27 april 2013, opname in de Hervormde Kerk van Woudrichem en op de achtergrond hoort u het kerkorgel, bespeelt door H.H. van Straten.

43e Festival Weekend Woudrichem, mei 2013.
Donderdag 9 en zaterdag 11 mei 2013. Voor de 43e keer werd het Festival Weekend in Woudrichem gehouden. Op donderdag, Hemelvaartsdag, werd voor de 17e keer het Woerkums Kampioenschap Visbakken gehouden en op zaterdag was de Jaarmarkt in de historische vesting.

Herfstfair Herv. Gem. Woudrichem, november 2013.
Vrijdag 1 en zaterdag 2 november werd de Herfstfair weer gehouden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Woudrichem. Om 14.00 uur gingen de deuren open en stonden er al mensen te popelen om de kraam met bloemstukken te bezoeken. Maar er was natuurlijk veel meer moois te zien en te koop, o.a. decoraties voor in huis, boeken. Nieuw dit jaar was de supermarkt WEPS, deze Woudrichemse eenheids prijzen stand werd goed bezocht. Maar ook de gebakken vis, pannenkoeken en erwtensoep vielen heel goed in de smaak. Ook voor de gezelligheid kwamen de mensen naar het koor van de kerk.

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten