Rondje Woudrichem

Hieronder vindt u de verschillende fotoalbums van “Rondje Woudrichem”, door op de foto of titel te klikken komt u in het bewuste album.

Rondje Woudrichem, april, mei en augustus 2001.

Hier vindt u diverse foto’s die wij gemaakt hebben in verschillende perioden in 2001. O.a. diverse foto’s vanaf de molen geven een mooi beeld van Woudrichem, maar uiteraard zijn hier ook de Visserijdagen die in Augustus plaats vonden in beeld gebracht.

Winter in de vesting, december 2009.

Gewoon een rondje Woerkum, maar dan met mooie beelden tijdens een winterdag.

Hoogwater rond Woudrichem, januari 2011.

Hoogwater rond de vesting is niets nieuws, omdat het toch altijd een mooi beeld geeft hebben wij er een fotoalbum van gemaakt. Wij zijn met de foto’s begonnen vanaf de dijk Dalem en zijn geëindigd op de kerktoren in Woudrichem.

Rondje Woudrichem, maart en april 2013.

Hier vindt u diverse foto’s in Woudrichem. O.a.. d’n Bol, jachthaven, de historische haven.

Rondje Woudrichem, september 2013.

Hier vindt u enkele foto’s van o.a. Boven ’t Gat, Jachthaven,’t Gatje.

Rondje Woudrichem, februari 2014.

Dit album laat u weer mooie plaatsjes van WOERKUM zien, een echt rondje Woudrichem. Beginnend bij het gatje en vervolgens alle vestingwallen rond.

Rondje Woudrichem, juni 2015.

In dit album kunt u weer geniet van het mooie Woerkum, de vele straten en steegjes in de vesting zijn weer vastgelegd.

Rondje Woudrichem, oktober 2015.

Begin Oktober hebben wij ons fototoestel weer meegenomen bij een rondje Woudrichem. Deze foto’s willen wij weer, via dit album, met u delen.

Rondje Woudrichem, december 2016.

Het werd dit jaar geen witte Kerst, maar net voor het einde van het jaar was Woerkum geheel wit door de vorst in de bomen. Hierdoor hebben wij een uitgebreid “rondje Woudrichem” gedaan om dit vast te leggen.

Rondje Woudrichem, januari 2017.

In korte tijd een tweede winterdag, ditmaal lag er een laagje sneeuw, dus snel weer even met het fototoestel op pad geweest, het resultaat vindt u in dit album.

Rondje Woudrichem, januari 2017.

Nogmaals een album van januari, afgelopen weekend was het schitterend weer tijdens een winterdag. Wij hebben o.a. beelden gemaakt van de dichtgevroren grachten. Helaas was het ijs nog te dun om de ijsbaan officieel open te laten gaan, maar enkele waaghalzen durfden het toch al aan.

Rond(je) Woudrichem, juli 2017.

Dit keer in “Rondje Woudrichem” foto’s van Woudrichem gezien vanaf buiten Woudrichem, dus ROND Woerkum. Het begint op de brug bij Gorinchem, via Dalem, Vuren, Brakel en via Munnikenland weer naar Woudrichem. Van heel veel plaatsen is o.a. de toren van Woudrichem te zien, dit alles vindt u in dit album.

Rondje Woudrichem, januari 2018.

In het  eerste album van 2018 tonen wij u het hogere water van de rivieren, het dichtzetten van de coupure en het ondergelopen Munnikenland rond Slot Loevestein, waar de runderen zoeken naar droog graasland.

Rondje Woudrichem, maart 2018.

Na een weekje vorst viel ook nog een laagje sneeuw. Voor ons weer een reden om het fototoestel boven te halen en  dit alles weer vast te leggen.  De ijsbaan die sneeuwvrij gemaakt werd, ijs in de Stadshaven en de kou op de rivier. Dit alles vindt u in dit “Rondje Woudrichem”.

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten