Foto’s

Hieronder vindt u een onderverdeling van verschillende fotoalbums, door op een foto van een categorie te klikken ziet u diverse albums die onder deze categorie vallen. 

Rondje Woudrichem

Rondje Woudrichem:
Zoals de titel al zegt “Rondje Woudrichem” maken wij regelmatig een wandeling door de vesting en regelmatig maken wij dan ook foto’s. Van o.a. de Stadshaven, Jachthaven, verschillende straten, Hoog water rond de Vesting, Renovatie R.K. Kerk. De fotoalbums vind u hier.

 

Kampioenschap visbakken

Kampioenschap visbakken:
Op Hemelvaartsdag komen al jaren duizenden mensen naar de vesting en wel om getuigen te zijn van het Woerkums Kampioenschap Visbakken. Dit alles vindt plaats in de vesting en is ook een onderdeel van het Festival Weekend. De fotoalbums vind u hier.

 

Jaarmarkt

Jaarmarkt:
Jaarlijks vindt, op de zaterdag na Hemelvaart, de Jaarmarkt plaats. Deze begint ’s morgens vroeg al met een rommelmarkt in de Molenstraat. Het geheel maakt onderdeel uit van het Festival Weekend. De fotoalbums vind u hier.

 

Visserijdagen

Visserijdagen:
Eens in de drie jaar worden in Woudrichem de Visserijdagen georganiseerd door Stichting de Oude Vissershaven. Zowel in de Vesting als op de rivier vinden dan diverse activiteiten plaats. De fotoalbums vind u hier.

 

Lente- en Herfstfair

Lente- en Herfstfair:
De Hervormde Gemeente Woudrichem organiseert ieder jaar een Lentefair en een Herfstfair. Diverse kraampje bevinden zich in de kerktuin en in het koor van de kerk, hier kunt u diverse artikelen kopen, maar ook voor de gezelligheid kunt u hier terecht. De fotoalbums vind u hier.

Overige evenementen

Overige evenementen:
Hier vindt u verschillende evenementen die eenmalig of af en toe worden gehouden. O.a. het bezoek van Koningin Beatrix tijdens de Koninginnedag van 2007, 650 jaar Vischrecht in 2012, het laatste Grôôt Dictee der Woerkumse Taol in 2013. De fotoalbums vind u hier.

 

Slot Loevestein

Slot Loevestein:
Hier vindt u verschillende albums over Slot Loevestein. Zomaar een rondje door het Slot of diverse evenementen die er worden georganiseerd, u vindt het onder deze rubriek. De fotoalbums vind u hier.

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten