Contact

Alles wat u op de website ziet is bij ons origineel in bezit.

Al diversen jaren zijn wij bezig om alles wat met Woudrichem te maken heeft te verzamelen of het nu iets groots is of iets heel kleins, alles is welkom. Sinds enkele jaren verzamelen wij ook artikelen van Slot Loevestein.


Van overal komen artikelen hier binnen, regelmatig bezoeken wij beurzen en/of verzamelmarkten in geheel Nederland, maar ook in het buitenland zijn artikelen van Woudrichem te vinden. Ook worden er spontaan spullen aangeboden van mensen die op zolder nog iets hebben liggen.


Als u een evenement heeft wat plaats vindt in Woudrichem en/of Slot Loevestein of hiermee te maken heeft, kunt u dit aan ons doorgeven. Wij plaatsen het bij de agenda en geven er zodoende nog meer bekendheid aan.

Dus indien u nog spullen van Woudrichem en/of Slot Loevestein heeft en wilt helpen om onze verzameling nog verder uit te breiden, neemt u dan contact met ons op ( zowel oude als nieuwe artikelen zijn welkom ). Maar ook om uw evenement nog meer in de schijnwerpers te zetten, moet u bij het WOERKUMSHOEKSKE zijn.

U kunt ons als volgt bereiken:

Bas van Straten
Postbus 49
4284 ZG  Rijswijk NB
tel.nr.: 0655394071

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten