Winteractie 2021

Bij de activiteitencommissie, van de Hervormde Gemeente Woudrichem, kunt u Kerststerren en Erwtensoep bestellen.

Kerststerren

U kunt kerststerren rechtstreeks van de kweker bij u aan huis bezorgd krijgen. De bezorging is op donderdag 9 of vrijdag 10 december a.s. Het enige wat u hoeft te doen is deze vooraf te bestellen d.m.v. onderstaande strook in te leveren.
U kunt kiezen uit:

  • kerstster 17 cm pot (kleur rood)  –  € 7,00  per stuk
  • 4-pack mini-kerststerren (kleuren rood of wit)  –  € 6,00  per pack
  • 4-pack mini-kerststerren (2-kleurig rood/wit)  –  € 6,00  per pack

Erwtensoep

Ook kunt u de gebruikelijke emmertjes vers gemaakte erwtensoep bestellen. De bezorging is op zaterdag 11 december a.s. Een emmertje, 1 liter, erwtensoep kost € 8,00 en 2 emmertjes voor € 15,00.

U kunt uw bestelling tot en met zaterdag 4 december a.s. doorgeven. Dit kan door uw bestelling door te mailen naar actiekerkwoerkum@gmail.com , met vermelding van uw naam en adres.
Ook in de hal van de kerk staat een bus waar u ook uw bestelling kunt inleveren.

U krijgt van ons een bevestiging dat uw bestelling goed is ontvangen. Alles zal natuurlijk verlopen volgens de richtlijnen van de RIVM.

In deze corona-tijd missen wij, als kerk, veel inkomsten. Vandaar dat de opbrengst geheel ten goede komt voor het in stand houden van de Hervormde Gemeente Woudrichem.
Bestel snel voor uzelf en/of verras iemand met een bloemetje of emmertje soep. Vul onderstaande lijst in en wij zorgen dat het op het juiste adres gebracht wordt. 

U doet toch ook mee?

Het bestelformulier is ook te downloaden via onderstaande link.

BESTELFORMULIER

de activiteitencommissie