PERSBERICHT: Op kookavontuur met de Kinder Literaire Lounge Club bij restaurant ‘Baldadig’ in Woudrichem!

Zondag 26 november zal Lizzy Koppe -van Pelt kinderboeken schrijfster van eigen bodem te gast zijn bij de Kinder Literaire Lounge Club.
Lizzy heeft prachtige kinderboeken geschreven. Van de vrolijke bundel ‘Uil gaat uit fietsen’ waar 101 prachtige gedichten in staan, tot de meest recente kinderboeken van haar hand, zoals ‘Allemaal Theater’ en ‘Visrecht’.
Lizzy gaat voorlezen uit haar boek(en) en neemt de kinderen mee in de mooie wereld van poëzie.

De Sint en zijn Pieten zijn tegen die tijd weer aangekomen in ons land. Tijdens de workshop kun jij inspiratie opdoen voor je eigen gedicht en gaan we samen dichten met Lizzy.
Heb jij daarna ook zin om op Kookavontuur te gaan en de verschillende ingrediënten te ontdekken voor een mooi gedicht en vervolgens de ultieme lekkere gehaktbal draaien? Voor het kookavontuur graag vooraf aanmelden per e-mail: KLLCAltena@gmail.com

Een ludieke workshop voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 13 jaar. Het begint om 13:15 uur en duurt tot 15:00 uur bij restaurant Baldadig in de Hoogstraat te Woudrichem. De entree bedraagt € 7,- per kind, graag betalen bij de kassa van restaurant Baldadig. Voor volwassen begeleiders is de toegang vrij.

Voor meer informatie:
Nolda Egberts – PR Kinder Literaire Lounge Club
E-mail: KLLCAltena@gmail.com
Facebook: Kinder Literaire Lounge Club Altena