Agenda

Zondag 26 november.
Op kookavontuur met de Kinder Literaire Lounge Club bij restaurant ‘Baldadig’ in Woudrichem.
Zondag 26 november zal Lizzy Koppe -van Pelt kinderboeken schrijfster van eigen bodem te gast zijn bij de Kinder Literaire Lounge Club.
Lizzy heeft prachtige kinderboeken geschreven. Van de vrolijke bundel ‘Uil gaat uit fietsen’ waar 101 prachtige gedichten in staan, tot de meest recente kinderboeken van haar hand, zoals ‘Allemaal Theater’ en ‘Visrecht’.
Lizzy gaat voorlezen uit haar boek(en) en neemt de kinderen mee in de mooie wereld van poëzie.Een ludieke workshop voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 13 jaar.
Het begint om 13:15 uur en duurt tot 15:00 uur bij restaurant Baldadig in de Hoogstraat te Woudrichem. De entree bedraagt € 7,- per kind, graag betalen bij de kassa van restaurant Baldadig. Voor volwassen begeleiders is de toegang vrij.
Voor meer informatie:
Nolda Egberts – PR Kinder Literaire Lounge Club
E-mail: KLLCAltena@gmail.com
Facebook: Kinder Literaire Lounge Club Altena

Zaterdag 9 december.
Winter Wonder Woudrichem.

Op zaterdag 9 december zal de Woerkumse vesting zich weer hullen in winterse sferen tijdens Winter Wonder Woudrichem. Duizenden lichtjes, knapperende haardvuren, verlichte ramen en kramen, geurende kerstbomen, gluhwijn, oliebollen en sneeuw combineren prachtig met het historische karakter van de eeuwenoude gevels en het soms grillige karakter van de vesting Woudrichem.
In navolging op vorig jaar zal de Wintermarkt met ruim 100 kramen garant staan voor een frisse neus, de laatste kerstinkopen, gezelligheid, ontmoetingen en vooral sfeer. Woerkum op een unieke wijze beleven staat voorop. Een aantal vesting ondernemers hebben de handen ineen geslagen om u een prachtige dag te laten beleven welke uniek is in de wijde regio.
Een standplaats op de grootste Wintermarkt in de regio is beschikbaar vanaf €35,00. Voor meer informatie of aanmelden als standhouder stuurt u een e-mail aan info@welkominwoudrichem.nl.

Zondag 17 December.
Woerkums Literair Café: Diogenes Lezing met Bas Heijne.

Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina. 

2018.

Vrijdag 16 Februari.
Woerkums Literair Café: Jan van Mersbergen.

Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina. 

Zaterdag 17 Maart.
Woerkums Literair Café: Boekenweek met speciale gast.

Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina. 

Zondag 15 April.
Woerkums Literair Café: Literaire Liefdes.

Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina. 

Zaterdag 26 Mei.
Woerkums Literair Café: Letteren op Loevestein.

Een commissie bestaande uit Nolda Egberts, Marina Zwaan, Mirjam Noorduijn en Sjaak Groeneveld is de voorbereidingen gestart voor een literair en cultureel festival op Slot Loevestein. Met veel energie en creativiteit wordt er gewerkt aan een groots evenement met bovenregionale uitstraling. We kunnen alvast meegeven dat Adriaan van Dis is vastgelegd als gast.
Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina.
 

 

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten