Visserijdagen

Hieronder vindt u de verschillende fotoalbums van de “Visserijdagen”, door op de foto of titel te klikken komt u in het bewuste album.

10e Visserijdagen, augustus/september 2007.

Hier enkele foto’s die op zaterdag zijn gemaakt van verschillende activiteiten tijdens de 10e Visserijdagen.

11e Visserijdagen, augustus 2010.

Voor de 11e keer werden de Visserijdagen in Woudrichem gehouden, het thema was dit jaar “DE WOERKUMSE VISRECHTEN”. Van maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus (m.u.v. donderdag), werden ’s avonds voorrondes van roeiwedstrijden in de grote gracht gehouden.Donderdag 26 augustus was ’s avonds de opening van de 11e Visserijdagen door burgemeester Petter, Johan Combee, Cees van de Post en de voorzitter. Op zaterdag 28 augustus kon u de gehele dag genieten van diverse activiteiten in de Vesting. Dit alles kunt u nog eens herbeleven door te kijken naar dit fotoalbum..

12e Visserijdagen, augustus 2013.

Op 23 en 24 augustus werd voor de 12e keer de Visserijdagen in Woudrichem gehouden. Het thema was PURE ERREMOEI. Deze twee dagen was er weer van alles te beleven in de vesting, o.a.: Roeiwedstrijden op de IJsgracht, Officiële inauguratie van vestinggouverneur, Korenavond op d’n Bol, Visdemonstratie, Oude ambachten, Rommelmarkt. Via dit fotoalbum kunt u alles nog eens rustig terug bekijken.

13e Visserijdagen, augustus 2016.

Al voor de 13e keer werden dit jaar de Visserijdagen gehouden, van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 augustus waren er diverse activiteiten in en rond de vesting. Het thema dit jaar was “Zalm Vernomen”. De roeiwedstrijden, met 19 teams, werden weer in de Maas gehouden. Vroeger waren dit bijna “veldslagen” en stonden d’n Bol en de Rijkswal vol met toeschouwers. Op vrijdag was de Zalmtocht van ’t Rond naar d’n Bol, waarna het Woerkumse Volkslied werd gezongen. Zaterdag stond in het teken van oude ambachten en werden er visdemonstratie gehouden op de rivier. Dit alles kunt u nog eens herbeleven door te kijken naar dit fotoalbum..

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten