Hervormde Gemeente Woudrichem

Hieronder vindt u de verschillende fotoalbums van de “Hervormde Gemeente Woudrichem”, o.a. foto’s van Lente- en Herfstfairs zullen hierin te zien zijn. Door op de foto of titel te klikken komt u in het bewuste album.

Lentefair, april 2012.

Op 21 april was de eerste Lentefair van de Hervormde Gemeente in Woudrichem en werd in het koor en de tuin van de Martinuskerk gehouden. Bijna alles was er te vinden, leuke spulletjes van de rommelmarkt, boeken, plantjes voor in de tuin, maar ook voor een lekker visje, een pannenkoek, een broodje of iets voor bij de koffie moest u op de Lentefair zijn. Voor de laatste keer waren de dames van de Handwerkclub aanwezig, na vele jaren stoppen zij met hun activiteiten. U kon bij hen voor het laatst terecht van borduurwerk tot poppenkleertjes, een lekker chutney of jam. Regelmatig draaide ook het Rad van Avontuur en kon u mooie prijzen winnen. Kijk snel hoe deze gezellige dag is verlopen.

Herfstfair, oktober 2012.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober organiseerde de Hervormde Gemeente weer een Herfstfair in de Kerk. Ook deze keer was er weer van alles in de verkoop. Een uitgebreid assortiment van artikelen en heerlijke etenswaar werden te koop aangeboden. Naast de gebruikelijke artikelen (bloemstukjes, taarten, brocante, fruit ed.) vond dit jaar ook verkoop van gebruikt kinderspeelgoed plaats. De Herfstfair was zeker het bezoeken waard, met bekende, maar ook nieuwe activiteiten en artikelen. Ook de Zendingscommissie nam met een aantal activiteiten deel aan de Herfstfair. Kijk snel naar de foto’s van de druk bezochte Herfstfair.

Lentefair, mei 2013.

Op 20 april werd voor de tweede keer de Lentefair van de Hervormde Gemeente in Woudrichem gehouden. In de tuin en het koor van de kerk was veel te beleven.. O.a. kinderspelletjes, rommelmarkt, bloemstukjes, buitenplanten, boeken. Ook voor koffie met gebak kon u hier terecht. De opbrengst was bestemd voor het onderhoud van de Martinuskerk. Bekijk de foto’s en u krijgt een mooi beeld van deze gezellige dag.

Herfstfair, november 2013.

Vrijdag 1 en zaterdag 2 november werd de Herfstfair weer gehouden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Woudrichem. Om 14.00 uur gingen de deuren open en stonden er al mensen te popelen om de kraam met bloemstukken te bezoeken. Maar er was natuurlijk veel meer moois te zien en te koop, o.a. decoraties voor in huis, boeken. Nieuw dit jaar was de supermarkt WEPS, deze Woudrichemse Eenheids Prijzen Stand werd goed bezocht. Maar ook de gebakken vis, pannenkoeken en erwtensoep vielen heel goed in de smaak. Ook voor de gezelligheid kwamen de mensen naar het koor van de kerk. Via dit album kunt u beide dagen nog eens rustig terug beleven.

Lentefair, april 2014.

Voor het eerst werd de Lentefair over twee dagen verdeeld, namelijk op vrijdag 11 en zaterdag 12 april kon u in de Hervormde Gemeente hieraan een bezoek brengen. De diverse vrijwilligers hadden er weer veel werk in gestoken om van deze Lentefair weer een succes te maken en natuurlijk ook om een mooie opbrengst te krijgen voor het onderhoudsfonds van de Martinuskerk. Er was veel belangstelling voor de boeken en creatieve (houten)spulletjes, maar ook voor bloemen en planten kon u hier terecht. Er was ook zeker aan de jeugd gedacht, zij konden zich buiten uitleven op het springkussen of met de diverse spellen. Tijdens etenstijd was er weer belangstelling voor een visje, pannenkoek, soep, bijna alles was aanwezig. Wilt u nog eens terug kijken hoe het was of zien wat u heeft gemist, dat kan. Vrijdagavond was Woerkumshoekske aanwezig om hier van foto’s te maken, die in dit album met u gedeeld worden.

Herfstfair, oktober 2014.

Afgelopen vrijdag, 31 oktober en zaterdag, 1 november organiseerde de Hervormde Gemeente Woudrichem weer hun jaarlijkse Herfstfair. Wij waren vrijdag aanwezig om zoveel mogelijk weer vast te leggen. Om 16.00 uur gingen de deuren van de kerk open, de vele vrijwilligers, die er weer veel werk van hadden gemaakt, stonden weer voor u klaar om hun waar weer te verkopen. De kramen met o.a. Bloemen, boeken, decoraties voor in en rond het huis stonden weer prachtig uitgestald, maar ook de koffie met appeltaart/tompoezen. Maar ook aan de kleinsten was gedacht, zijn konden o.a. cup cakes versieren en enveloppentrekken. Voor het eten hoefde u ook niet naar huis, want buiten werden er pannenkoeken en vis gebakken. Via dit album kunt u alles nog eens rustig terug bekijken.

Lentefair, april 2015.

Ook in 2015 organiseerde de Hervormde Gemeente Woudrichem weer hun jaarlijkse Lentefair, in en rond de Martinuskerk. Dit jaar werd deze op vrijdag 10 en zaterdag 11 april gehouden. Met het prachtige weer op vrijdag konden o.a. de kinderen zich uitleven op het springkussen en met het blaasvoetbal. Maar ook voor een vers gebakken visje, pannenkoek kon u buiten terecht. Binnen in de hal en in het koor van de kerk waren weer diverse kramen opgebouwd. Hier kon u o.a. bloemen, boeken, zelf gemaakte woonaccessoires kopen. De opbrengst kwam ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk. Ook stond de zendingscommissie met een kraam met o.a. huisgemaakte advocaat, de opbrengst hiervan ging naar e stichting Bonisa en Stichting GAiN. Wij waren op vrijdag aanwezig en hebben weer diverse foto’s gemaakt, die wij met u willen delen.

Herfstfair, november 2015.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november organiseerde de Hervormde Gemeente Woudrichem weer hun jaarlijkse Herfstfair. De vele vrijwilligers hadden alles weer prachtig uitgestald. De kraampjes waren weer gevuld met o.a. boeken, bloemstukken, decoraties voor in en rond huis. Buiten kon u terecht voor vers gebakken vis, pannenkoeken, hamburgers. Tevens was, in de kerk, de supermarkt WESP weer “open”. Beide dagen kunt u nog eens rustig terugkijken via dit album.

Lentefair, april 2016.

Vrijdag 8 april werd door de Hervormde Gemeente Woudrichem weer hun jaarlijkse Lentefair gehouden. De opbrengst van deze dag kwam ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk. In de tuin was er voor de jongsten het springkussen weer opgebouwd, tevens voor een pannenkoek of gebakken visje kon u ook in de tuin terecht. In het koor van de kerk werd ook diverse artikelen verkocht, o.a. boeken. bloemen, woonaccessoires. Maar natuurlijk ook een bakje koffie en gezellig bijpraten moest u in het koor van de kerk zijn. Hier kunt u deze dag nog eens herbeleven.

Herfstfair, november 2016.

Dit jaar werd ook de Herfstfair op één dag gehouden, namelijk vrijdag 4 november van 16.00 uur – 21.00 uur. Gelijk kwamen veel mensen een kijkje nemen in het koor van de Kerk. o.a. de appeltaarten, woerkumse sloffen, bloemen, boeken werden goed verkocht. Maar ook de mensen achter de kraam van de erwtensoep hadden het zeer druk, in de loop van de avond was deze zelfs uitverkocht. Dankzij het mooie weer konden de jongsten weer gebruik maken van het springkussen in de tuin van de kerk. En ook bij de gebruikelijke kramen met pannenkoeken, broodjes hamburgers, gebakken vis was het zeer druk. Er mag teruggekeken worden op een zeer gezellige en geslaagde Herfstfair, die natuurlijk zonder de vele vrijwilligers nooit zou kunnen plaats vinden. De opbrengst van deze dag kwam ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk. Via dit album kunt u alles nog eens rustig herbeleven.

Lentefair, mei 2017.

Vrijdag 12 mei organiseerde de Hervormde Gemeente Woudrichem hun jaarlijkse Lentefair. In- en rond de Martinuskerk waren weer diverse activiteiten. In de tuin van de kerk was een rommelmarkt, een springkussen waar de jongste kinderen zich konden vermaken en natuurlijk mocht de viskraam en pannenkoekencaravan niet ontbreken. In het koor van de kerk stond diverse kramen met o.a. bloemen, boeken, kaarten, tassen, kleine cadeautjes. Maar ook gezellig bijpraten met een bakje koffie/thee was mogelijk. De opbrengst van deze dag kwam ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk. Hier kunt u deze dag nog eens herbeleven.

Herfstfair, november 2017.

Vrijdag 10 november werd de jaarlijkse Herfstfair gehouden in het koor van de kerk. Vanaf 16.00 uur gingen de deuren open en kwamen de eerste mensen al gelijk een kijkje nemen, wat alle vrijwilligers weer hadden voorbereid. Er stonden weer heel veel kramen met o.a. bloemen, snoep, enveloppen trekken, supermarkt met diverse producten,  maar natuurlijk ook de 2e hands boeken ontbraken niet. De jonge kinderen konden grabbelen of zich laten schminken.
Het werd al snel goed druk en daardoor hadden de dames achter de koffiekraam het behoorlijk druk, tevens met o.a. de verkoop van cake, woerkumse slof.
De pannenkoekenkraam en viskraam werden ook druk bezocht.
Door dit alles was het weer een gezellige en geslaagd herfstfair. Wilt u alles nog eens rustig herbeleven, dan kan dat door de foto’s van dit album te bekijken.

Opening DOCK 60, maart 2018.

Vrijdag 16 maart vond de officiële opening plaats van Dock 60 in Woudrichem. Het kerkelijk bureau is grondig verbouwd en zal dienst gaan doen als zendings- en deelwinkel.
Bij Delen Ontmoet Creatief Kado, op Kerkstraat 60 zullen alles
activiteiten van de nieuwe winkel in het teken staan van het ondersteunen van het zendingsdoel van de Hervormde Kerk te Woudrichem. Daarnaast is de winkel vooral een plek van ontmoeten waar gezelligheid, gemoedelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
Gedreven door vrijwilligers zal de winkel aan de Kerkstraat 60 geopend zijn op donderdag en vrijdag van 09:30 – 17:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. Alvast een kijkje nemen doet u door dit album te bekijken.

 

 

de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten